Spaart u mee voor rolstoelen?

De vakantieweken van Het Vakantiebureau zijn bedoeld voor mensen die niet vanzelfsprekend op vakantie kunnen. Veel gasten nemen deel aan deze vakanties vanwege een verminderde mobiliteit.

Om tijdens de vakantieweken wel overal aan te kunnen deelnemen, heeft Het Vakantiebureau diverse rolstoelen ter beschikking. Zo kunnen vakantiegasten voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel. De vrijwilligers zijn beschikbaar om hen hierbij te ondersteunen.

Helpt u mee om het onderhoud en de vervanging van de rolstoelen mogelijk te maken?

In de vakantieweken zijn er diverse mogelijkheden om er lekker op uit te gaan. Deze diversiteit maakt mogelijk dat er voor elk wat wils wordt geboden. Mensen kunnen genieten van de prachtige natuur in de omgeving van de hotels of bijvoorbeeld naar de markt in het nabijgelegen dorp/

Ook worden er in de week diverse excursies aangeboden. Tijdens deze excursies worden er vaak extra rolstoelen ingezet. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan het museum of een mooie tuin komen de rolstoelen zeker van pas!

Wil u meer weten over de vakantieweken va het Vakantiebureau?
Kijk ook een op www.hetvakantiebureau.nl

De vrijwilligers zijn beschikbaar om de rolstoel van de vakantiegasten te duwen. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk bij Het Vakantiebureau?
U bent van harte welkom als vrijwilliger!

Hartelijk dank voor uw hulp!

Andere projecten