Ijsselvliedt-330-1024x683-1

In de vakantieweken van Het vakantiebureau bieden vrijwilligers een gevarieerd en divers recreatieprogramma. Naast wandelen en fietsen direct vanuit het hotel en leuke excursies in de omgeving  worden er ook diverse activiteiten in en om het hotel aangeboden.

Zo kunnen gasten deelnemen aan ochtendgymnastiek, creatieve workshops en diverse spellen. De gasten kunnen zelf kiezen waar ze bij aan willen sluiten. Er zijn ook spellen aanwezig om individueel of met een aantal mede gasten of vrijwilligers te spelen.

In de vakantieweken van Het vakantiebureau bieden vrijwilligers een gevarieerd en divers recreatieprogramma. Naast wandelen en fietsen direct vanuit het hotel en leuke excursies in de omgeving  worden er ook diverse activiteiten in en om het hotel aangeboden. Zo kunnen gasten deelnemen aan ochtendgymnastiek, creatieve workshops en diverse spellen. De gasten kunnen zelf kiezen waar ze bij aan willen sluiten. Er zijn ook spellen aanwezig om individueel of met een aantal mede gasten of vrijwilligers te spelen.

Om de activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken is er ook aangepast spelmateriaal aanwezig bijvoorbeeld het speciaal ontwikkelde poolbalspel: een combinatie tussen sjoelen en poolen. Door de geringe kracht die nodig is om mee te doen, is het een leuk en uitdagend spel voor iedereen! De vrijwilligers houden bij het samenstellen van het programma uiteraard zoveel mogelijk rekening met ieders mogelijkheden.

Ook in de avonduren kunnen gasten genieten van een gevarieerd programma. Bijvoorbeeld van een klassiek concertje, een groepsspel, een muziekoptreden met gezellige meezingers of een theatervoorstelling. Doordat deze activiteiten plaats vinden in het vakantiehotel kunnen gasten laagdrempelig genieten van een optreden. 

Voor bekostiging van de avondprogrammering en om het recreatiemateriaal aan te vullen en actueel te houden is jaarlijks geld nodig. Maakt u het recreatieprogramma mede mogelijk?

Wilt u meer weten over de vakantieweken van Het vakantiebureau? Kijk dan ook eens op www.vakantiebureau.nl. Lees meer informatie over vrijwilligerswerk bij Het vakantiebureau