Laat u het treintje bij Dennenheul en Nieuw Hydepark rijden?

Bij de vakantiehotels Dennenheul in Ermelo en Nieuw Hydepark in Doorn rijdt voor de gasten van Het Vakantiebureau een elektrisch treintje.  Zo kunnen ook gasten die minder goed ter been zijn genieten van de bosrijke omgeving en de gezelligheid met elkaar.

Om ook in de toekomst het treintje te laten rijden, draagt Het Steunfonds graag bij in de huurkosten (€1000,- per jaar). 

Bij Hotel Dennenheul rijdt het treintje wekelijks diverse ritjes. De elektrische trein heeft plaats voor 10 personen. Gasten kunnen direct vanuit het hotel over landgoed Groevenbeek rijden of een ritje maken naar het centrum van Ermelo. Ook is een bezoek aan de bosbessenkwekerij of de Schaapskooi bij veel gasten een graag geziene activiteit. Door het ontspannen en gezellige vervoer is zowel de reis als de bestemming zeer de moeite waard.

Ook Hotel Nieuw Hydepark in Doorn heeft de beschikking over een elektrische trein. De goed begaanbare paden en de geschiedenis van het landgoed maken een ritje over landgoed Nieuw Hydepark zeer de moeite waard. Ook voor een bezoek aan de markt in Driebergen of het centrum van Doorn wordt het treintje volop ingezet.
De comfortabele ritjes met het elektrische treintje zijn een mooie toevoeging aan het totale activiteitenaanbod.

Helpt u ook mee om het elektrische treintje te laten rijden?

Wilt u meer weten over onze vakantieweken in Doorn en Ermelo?
Lees dan meer over Nieuw Hydepark of Dennenheul

Meer over de vakantieweken van Het vakantiebureau, leest u hier.

Interesse in vrijwilligerswerk? U bent welkom als vrijwilliger

Andere projecten