Zorgeloos genieten dankzij (medische) hulpmiddelen

Het vakantiebureau organiseert vakantieweken voor mensen voor wie vakantie niet vanzelfsprekend is. Ook mensen met een zorgvraag kunnen bij Het vakantiebureau terecht.

In de vakantieweken verlenen enthousiaste en bekwame vrijwilligers de zorg. Verpleegkundigen en verzorgenden zorgen samen met de algemene zorgvrijwilligers dat het de gasten aan niks ontbreekt.
De zorg wordt verleend zoals de gasten thuis gewend zijn. Om deze zorg goed uit te kunnen voeren is er divers (medisch) zorgmateriaal in de verschillende hotels aanwezig. 

Voor Hotel Hydepark in Doorn sparen we voor een nieuwe tillift. Een tillift wordt ingezet voor gasten die weinig/niet mobiel zijn en in de ochtend en avondzorg afhankelijk zijn van een tillift. De tillift met de diverse matten voor de verschillend gewichtsklasses is voor de gasten comfortabel in het gebruik en voor de vrijwilligers onmisbaar.

Helpt u mee dit mogelijk te maken?

Jaarlijks zijn er ook diverse kleinere (medische) hulpmiddelen nodig om de gasten van Het vakantiebureau goed te kunnen verzorgen. U kunt dan denken aan strikservetten, aangepast bestek, schorten voor de verzorgenden enz. Dus ook met een kleine bijdrage kunt u het vesrchil maken! Alvast bedankt voor uw hulp!

Wilt u meer weten over de vakantieweken van Het Vakantiebureau?
Kijk dan ook eens op www.vakantiebureau.nl

Wil u mee als zorgvrijwilliger, kijk dan ook eens hier

Andere projecten