Aangepaste fietsen voor de vakantiehotels

In de vakantieweken van Het Vakantiebureau is het heerlijk toeven.
In de prachtige omgeving van de vakantiehotels trekken gasten er al wandelend en fietsend op uit.

Veel van de gasten van Het Vakantiebureau kunnen of durven  niet meer zelf te fietsen. Dan is het heerlijk om gebruik te maken van de elektrische side by side fiets of de au-pair fiets.

Voor onderhoud en (op de langere termijn vervanging) van onze aangepaste fietsen ondersteunen we Het Vakantiebureau jaarlijks en reserveren we geld voor toekomstige aanschaf.
De nieuwwaarde van een side-by-side fiets met trapondersteuning zit rond de €8000,-. Een Au-pair fiets met trapondersteuning heeft ook een nieuwwaarde van €8000,-
Aangepaste fietsen hebben een absolute meerwaarde voor de vakantiegasten.

Op de side by side fiets fietsen gasten samen met hun partner of een vrijwilliger naast elkaar. Op deze manier wordt er samen gefietst, maar is er ook ruimte voor een gesprek. Doordat de fiets drie wielen heeft is er een stabiele wegligging en kunnen de gasten bij stoppen gewoon blijven zitten. Door de elektrische trapondersteuning gaat het fietsen soepel en kunnen er mooie ritten gemaakt worden.

Op de Au-pair fiets zitten gasten voorop de fiets op een speciaal kuipstoeltje. Vrijwilligers rijden de gasten waar ze naartoe willen. Zonder inspanning genieten gasten van de mooie natuur, de geur van het bos en de aandacht van de vrijwilliger.

Tijdens het fietsen ervaren de gasten het lekker buiten zijn. Voor veel gasten is dit in de thuissituatie niet meer vanzelfsprekend.
Met de wind door de haren, tijdens een mooie zomerdag, maar ook met een verfrissend regenbuitje is het genieten!

Wilt u meer weten over de vakantieweken van Het Vakantiebureau?
Kijk dan ook eens op www.vakantiebureau.nl

Interesse om mee te gaan als vrijwilliger? Kijk hier.

Andere projecten